top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

HOTEL LEMVIG - HOTELVÆRELSE "BERLIN" PÅ HOTEL TANTE I LEMVIG

Hotel i Lemvig centrum, på Torvet ved den gamle kirke - Her sover man i Auping luksus senge!

Hotellets smukke dobbeltværelser er indrettet med hver deres personlige præg. For at gøre hotel oplevelsen, så unik som muligt.


 
Værelset ”Berlin” er flot pyntet med billeder fra den historiske, tyske hovedstad af kunstneren Lone Wolf. Ud af vinduet er der en idyllisk udsigt til torvet og den gamle kirke i Lemvig.
 
Hotelværelset rummer et stort badeværelse med vandskurede vægge og fliser på gulvet. På selve værelset er der lækre væg til væg tæpper.
 
Værelset er indrettet med kvalitetsseng fra Auping med dyne- og pudebetræk i lækkert diamantsatin. En seng fra Auping sikrer din nattesøvn gennem trykfordeling, ventilation og støtte.
 
Desuden indeholder dette værelse en specialdesignet garderobe, skrivebord og et 42 tommer LED TV fra Panasonic. Vi tilbyder desuden alle vores overnattende gæster gratis trådløst internet.
 
På vores hotel er vi opmærksomme på miljøet, og bruger derfor energibesparende LED spots i loftet på alle hotelværelser – men om dagen er elektronisk belysning oftest slet ikke nødvendig, da der er et dejligt lysindfald på vores værelser.
 
Vi håber du vil nyde opholdet på Lemvigs nyeste hotel – Vi byder dem velkommen.
 
Med venlig hilsen
 
Karsten Cruyff – Byhotel Tante – Lemvig
 
HOTEL TANTE
Torvet 8
7620 Lemvig
Danmark

BOOKING
Tlf : +45-23 44 80 88
Mobil: +45-24662103
Mail: info@hotel-tante.dk
Mail: booking@hotel-tante.dk

Copyright © Hotel Tante Lemvig - All Rights Reserved.

SEO & web Content Management System.