top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Hotel i Lemvig, Danmark - Junior Suite "Bangkok"

Nye junior suiter på Lemvigs nyeste Hotel i hjertet af byen - 55 m2

Hotellets smukke nye 50 m2. Junior Suiter i den nye hotelvinge er indrettet med hver deres personlige præg. For at gøre hotel oplevelsen, så unik som muligt.


Junior Suiten ”Bangkok” er et meget stort dobbeltværelse med seperat entre. Suiten indeholder lækkert lounge hjørne med sofa og stol. Som er i moderne skandinavisk minimalistisk design. Dertil kommer lille arbejds hjørne med skrivebord og stol. Lækkert lyst velindrettet værelse, som er på ca. 50 m2. Og rummer badværelse, med flotte enkle & lyse fliser. Der er lækker brusekabine med ”rainshower”.

Fra Suitens nye lavenergi vinduer er der direkte udsigt til et lille hyggeligt torv i hjertet af Lemvig (gl. Politi torv). Værelset er udstyret med en dejlig stor dobbelt kvalitetsseng fra Auping. Som sikre dig den søvn, som du har fortjent gennem trykfordeling, ventilation & støtte. Disse kvaliteter har gjort Auping kendt gennem 120 år. (Sengetøj & linned er i Luksus bomuldssatin kvalitet)

Derudover er hotel suiten udstyret med en stor 42` tommer LED TV fra Panasonic. Samt mindre kontorbord & stol. Vi tilbyder alle vores overnattende gæster gratis WIFI. Det lyse værelse er pyntet med flotte billeder & tegninger fra Thailands smukke hovedstad ”Bangkok”. Velkommen på Lemvig´s nyeste hotel.
HOTEL TANTE
Torvet 8
7620 Lemvig
Danmark

BOOKING
Tlf : +45-23 44 80 88
Mobil: +45-24662103
Mail: info@hotel-tante.dk
Mail: booking@hotel-tante.dk

Copyright © Hotel Tante Lemvig - All Rights Reserved.

SEO & web Content Management System.