Vores nye Hotel i Lemvig ligger på Torvet i centrum af byen - Velkommen

Her vil vi komme med bud på hvorfor man som besøgende til Lemvig, finder byen så tiltrækkende. Først og fremmest er Lemvig smuk, Der er få byer som ligger perfekt på samme måde mellem fjord og sø. Og endda meget tæt på Vesterhavet.

Byen er altid blevet kaldt for Vestjyllands smilehul, og det er ikke uden grund, da byen ligger kilet ned i et smørhul mellen den flotte indsejlning fra Vest og den store smukke sø mod Syd. Lemvig har altid været en driftig handelsby og Købstad, og byen er ca. 780 år gammel. Her finder man de rigtige vestjyder, hvor et ord stadig er et ord & man render ikke fra en aftale.

Byens gamle fiskerihavn er blevet renoveret og klar fra sommeren 2013. Med det nye højvandsværn, så byen kan klare de voldsomme storme som raser i efteråret. Havnen er nu klar til at modtage sejlende turister, som kan sejle helt ind i centrum af byen og lægge til kaj. På havnen findes flere dejlige restauranter med flot udsigt over havnen og fjorden. Fra havnen ses den lange strandvej slange sig ca. 2.3 km ud langs indsejlingen, for at ende ude ved Lemvig Marina, som er hjemsted for Lemvig Sejlklub og alle fastlægger sejlerne fra Lemvig.

Dette område kaldes også for Gjellerodde, og her ligger Lemvigs badestrand. Samt Lemvig feriecenter, med alle de flotte lejligheder med udsigt over lystbådehavnen. Lige inden Strandvejen ender ligger Lemvig Golfbane & Golfklub. Så der er også rig mulighed for at spille golf i byen.​ette område kaldes også for Gjellerodde, og her ligger Lemvigs badestrand. Samt Lemvig feriecenter, med alle de flotte lejligheder med udsigt over lystbådehavnen. Lige inden Strandvejen ender ligger Lemvig Golfbane & Golfklub. Så der er også rig mulighed for at spille golf i byen.​

På Strandvejen ligger der også en seværdighed, som mange besøgende nyder til fulde, nemlig Museet for Religiøs Kunst. Som afholder udstillinger med store kendte navne.

Der er også mulighed for at gå en pragtfuld tur på Planetstien, det er en af Lemvigs helt store seværdigheder. Planetstien er en skalamodel af solsystemet i målestok 1:1 milliard. Den består af en række skulpturer af bronze og granit, som er opstillet i natur landskabet langt den del af Limfjorden, hvor Lemvig ligger.

Dette var en lille forsmag på hvad som venter de besøgende & vi er helt sikre på at I vil nyde opholdet i Vestjyllands smilehul Lemvig. Velkommen..​

Hotel Tante ApS

Torvet 8

7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

CVR: 43354108

Kontakt os

Telefon: +45 23 44 80 88

​Mail: info@hotel-tante.dk