Overnatning på 3-stjernet hotelværelse i Lemvig​

Leder du efter et sted at overnatte?

Hvis du leder efter et sted at overnatte i Vestjylland, så er vi hos Hotel Tante bestemt et besøg værd. Vi tilbyder en overnatning på vores 3-stjernede hotelværelser i hjertet af Lemvig.

Få den bedste overnatning i byen

Vi tilbyder den bedste overnatning i byen. Vi er det bedst ratede hotel på booking.com med 3-stjerner ud af i alt fire hoteller.

Vi har i alt 27 værelser fordelt på både dobbeltværelser og enkeltværelser. I alle vores værelser kan du nyde en god nats søvn på en seng fra Auping, og derudover kan du slappe af, mens du ser TV på vores 42 ” LED TV.

Vi byder også på gratis Wi-Fi til alle vores overnattende gæster, og derudover er morgenmad altid inkluderet i prisen hos os.

Vores priser på et ophold på et af vores værelser

Vi tilbyder en billig pris på overnatning på vores værelser, som dog varierer alt afhængigt af, om du ønsker at booke et af vores enkeltværelser eller dobbeltværelser. En overnatning i et enkeltværelse koster 845 kr., mens en overnatning i et dobbeltværelse koster 1.095 kr.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her, og husk at morgenmad i caféen er inkluderet i prisen.​

Book en overnatning online eller kontakt os

Uanset om du ønsker at leje et af vores hotelværelser i en eller flere dage, så glæder vi os meget til at tage imod dig. Du kan med fordele booke dit ophold hos os online, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du foretrækker det. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at høre mere om faciliteterne på vores værelser.

Vi byder på 3-stjernet overnatning med en god nats søvn på en seng fra Auping i hjertet af Lemvig. 

Hotel Tante ApS

Torvet 8

7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

CVR: 43354108

Kontakt os

Telefon: +45 23 44 80 88

​Mail: info@hotel-tante.dk