Selskabslokaler i hjertet af Lemvig
​med plads til 85 gæster​

Hold din konfirmation, din bryllup eller din fest hos os

Skal du holde bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden type fest, og leder du i den forbindelse efter de helt rette selskabslokaler i nærheden af Lemvig? Så kan du med fordel holde dit selskab eller din fest på vores Hotel Tante.

Vi har flotte og lyse selskabslokaler med en central beliggenhed i hjertet af Lemvig, og du kan dermed roligt invitere gæster fra hele Vestjylland, mens du kan glæde dig over vores venlige betjening og gode, hjemmelavede mad.

Udlejning af selskabslokaler med servering af hjemmelavet mad

Vi udlejer vores selskabslokaler til større selskaber, fester, møder, konfirmationer og mange andre typer arrangementer, og vi glæder os til at yde vores velkendte service til vores gæster. Vi lægger ikke kun festlokaler til dit arrangement – vi serverer også vores dejlige, hjemmelavede mad for dig og dine gæster.

Det kan alt sammen nydes i vores smukke og lyse lokaler, som er velegnede til de fleste festlige lejligheder.

Vi står for alt det praktiske, og vi klarer det hele, så du blot kan slappe af og nyde dagen. Du skal hverken tænke på servering, oprydning, opvask eller lignende. 

Gratis leje af vores lokaler til fest

Vores selskabslokaler kan lejes til minimum 25 personer og maksimalt 85 personer.

Det koster ikke noget i sig selv at leje vores dejlige lokaler ud over maden og drikkevarerne. Sammen finder vi frem til den rette menu og serveringsform for lige netop dit arrangement, og vi tilbyder altid en billig pris på både mad og drikkevarer.

Kontakt os og hør mere eller lej vores lokaler

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at afholde din fest hos os eller for at indhente et uforpligtende tilbud på dit arrangement inklusive mad og drikke.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkomne hos os i den nærmeste fremtid. 

Hotel Tante ApS

Torvet 8

7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

CVR: 43354108

Kontakt os

Telefon: +45 23 44 80 88

​Mail: info@hotel-tante.dk